avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Initiativa legislativa-nelamurire!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Initiativa legislativa-nelamurire!

Buna!Vreau sa particip la un Editia a VI-a Parlamentul Tinerilor si trebuie sa elaborez o initiativa legislativa,iar cei de pe site-ul concursului au pus un link cu un exemplu dar nu se poate accesa.Ce ar trebui sa scriu mai exact,cum ar trebui sa arate?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 19:05, 26 Octombrie 2014
Formular de înscriere - Parlamentul Tinerilor ediția a VI-a
Salut!
Asociația Pro Democrația în parteneriat cu Camera Deputaților - Parlamentul României și Fundația Hanns Seidel organizează ediția a VI-a a Parlamentului Tinerilor. În cele cinci ediții de până acum au participat peste 700 de tineri la dezbaterile conturate în jurul propunerilor legislative inițiate.
În cazul în care vrei să participi la Parlamentul Tinerilor te invităm să răspunzi următoarelor întrebări.
De asemenea, așteptăm să ne trimiți CV-ul tău și propunerea legislativă pe care o redactezi la adresa pt2014@apd.ro, toate acestea până la data de 1 noiembrie 2014, ora 23:59. Aplicațiile care depășesc această dată nu vor fi luate în calcul.
Evenimentul va avea loc în perioada 21-23 noiembrie 2014. Înscrierea și comunicarea acceptării ca participant implică prezența ta în fiecare din cele trei zile ale eveimentului.
Organizatorii își rezervă dreptul de a aloca locurile din cadrul grupurilor parlamentare și ale comisiilor de specialitate (constituite în cadrul PT 2014) în mod aleator tuturor participanților selectați.

Mult succes în activități!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna vointa populara? apare acest termen in constitutie? anca26elena anca26elena Buna ziua, as dorii sa stiu daca in Constitutia noastra apare termenul de vointa populara , si daca da, ce inseamna exact. Multumesc. (vezi toată discuția)
Modificari legislatie lucii67 lucii67 buna ziua,as dorii daca se poate sa imi spuneti daca sa aprobat proiectul normativ privind obligatia administratorilor de bloc de a afisa lunar la vedere langa ... (vezi toată discuția)
Forta juridica a tratatului de la lisabona Adela.Alexandra Adela.Alexandra Ce ati analiza/mentiona in cadrul unui subiect cu tema \"Forta juridica a Tratatului de la Lisabona\"? Multumesc (vezi toată discuția)