avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza contabila platita din bani publici
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza contabila platita din bani publici

Subiect: expertiza contabila platita din bani publici
Buna ziua.
Avem situatia in care o societate din subordinea consiliului local, in proces cu angajatii pe motiv de diminuare a salariilor in mod ilegal (exista hotarare definitiva de restituiere a salariilor ), a solicitat si achitat din bani publici o expertiza contabila, - la administrarea careia a renuntat ulterior!
Unde se poate incadra un asemenea act ilegal, si cine poate fi facut responsabil pt. ineficienta si utilizarea banului public in mod ineficient? - jurista pt. ca renuntat la expertiza, dir. economic sau directorul general pt. ca au aprobat plata/ renuntarea la expertiza? Suma de 100.000 lei mi se pare cam mare si cred ca ceva penal exista aici?
Cel mai recent răspuns: carasclaudiu , utilizator 17:28, 27 Octombrie 2014
Responsabilitatea se imparte intre semnatarii comenzii/ contractului/ ordinului de plata, etc. (probabil toti cei nominalizati de dvs.) pentru efectuarea expertizei contabile.
Curtea de conturi poate sesiza instanta in urma efectuarii controlului privind modul de utilizare a banilor publici.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita banca sume restante intel77 intel77 Am obtinut de curand o hotarare definitiva si irevocabila impotriva unei banci pt clauze abuzive si intentionez sa execut sumele de bani stabilite prin hot ... (vezi toată discuția)
Pentru solicitarea drepturilor salariale în instanță, salariatul trebuie să plătească expertiza contabilă pentru stabilirea drepturilor? cyan cyan In cazul in care la incetarea contractului de munca angajatorul nu a platit salarii restante si indemnizatia de concediu si angajatul deschide actiune in ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila otto2007 otto2007 Buna ziua, Ce poate face un expert contabil care trebuie sa efectuieze o expertiza contabila judiciara si persoana juridica ce ar trebui sa detina actele si ... (vezi toată discuția)