avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... solicit lamurire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

solicit lamurire

cum se procedeaza cand instanta ma amendeaza ca nu am depus actele solicitate?ce pot sa fac?in incheierea de sedinta mi-au comunicat ca m=au amendat
Cel mai recent răspuns: Meroiu Daniela , Avocat 07:02, 28 Mai 2009
Recurs la incheiere in care faceti dovada imposibilitatii depunerii actelor respective si solicitati anularea amenzii
Incheierea prin care ati fost amendat este cu drept de reexaminare in termen de 5 zile .Daca mai sunteti in termne formulati cererea de examinare si motivati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antepronunțare sau nu ? viktorV viktorV Stimați forumiști, Am primit Decizie civilă: ”Respinge recursul ca inadmisibil. În baza art. 723 alin. 1 Cpc coroborat cu art. 108 ind. 1 pct. 1 lit. ... (vezi toată discuția)
Anulare cerere civila Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua Am primit de la instanta o comunicare prin care mi se solicita sa depun niste acte si dovada platii taxei de timbru ( am contestat un PV de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu legea privind infractiuni si alte legi speciale o.u.g 96/1998; lg. 46/2008 P Gabriela P Gabriela Am o problema destul de deranjanta, [pentru ca sunt citat ca martor intr-un proces . Eu nu eram acasa , iar fiica mea a luat citatia, iar eu nu m-am prezentat ... (vezi toată discuția)