avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... amendat
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

amendat

pe seful meu l-a amendat judecatorul din cauza ca nu am trimis la timp comunicarea raspunsului solicitat de judecatorie.Ce mai pot face si cum?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 18:00, 31 Mai 2009
Buna seara.Sa trimita raspunsul pentru a nu suporta alte consecinte si sa achite amenda
Puteti formula cerere de reexaminare, conform dispozitiilor art. 108 ind. 5 Cod procedura civila, solicitand instantei, motivat, sa revina asupra masurii dispuse prin incheiere (dvs. doar redactati cererea).

Cererea de reexaminare se face in numele si purtand semnatura persoanei fizice amendate, chiar daca cel amendat este conducatorul institutiei (deci, cererea nu va purta antetul sau stampila institutiei).

Succes! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reexaminare calytul calytul La cererea de reexaminare privind amendarea pentru ca nu au fost trimise la timp niste acte la judecatorie, se intemeiaza pe dispozitiile carui articol si lege? (vezi toată discuția)
Contestare amenda judiciara mfe126love mfe126love Buna Ziua Va rog sa ma ajutati si pe mine sa imi spuneti in baza carei lege pot deschide un dosar de contestarea unei ameni judiciare primita pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Reclamatie administrativa irinastnciu irinastnciu Un birou executor judecatoresc face la adresa institutiei noastre o reclamatie administrativa prin care dispune instituirea interdictiei de vanzare pt un ... (vezi toată discuția)