avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cas
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cas

pot fi coasigurat daca nu sunt casatorita cu prietenul meu dar locuim impreuna si avem un copil?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:38, 28 Octombrie 2014
Nu puteti fi coasigurata tatalui copilului deoarece din punct de vedere legal nu sunteti sotia lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie cas Crisitan Crisitan Buna seara, Eu si prietena mea locuim impreuna de 2 ani si avem un copil de doua luni. Ea nu a lucrat inainte de nastere si nu are nici un venit. Eu ... (vezi toată discuția)
Drepturi ale tatalui nenatural ContSters62689 ContSters62689 Sotia mea are un copil din prima ei casatorie, fiica mea vitrega (6 ani). Doresc sa ma implic in educatia ei, fiind cap de familie, in conditiile in care viata ... (vezi toată discuția)
Calitatea de coasigurat ildis ildis sunt casatorit de un an si sotia mea este casnica iar eu lucrez cu contract de munca.cum poate beneficia sotia mea de servicii medicale gratuite? (vezi toată discuția)