avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare cheltuieli transport salariati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare cheltuieli transport salariati

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti cum pot face sa decontez cheltuiala cu transportul salariatilor dar sa se reflecte si asupra salariatilor(firma ii transporta cu mijloacele proprii si vrea sa ia bani de la salariati pentru transport).Cum as putea inregistra in contabilitate acest lucru atat la salariati cat si la societate? Multumesc
Cel mai recent răspuns: iuli-ana , utilizator 11:52, 3 Februarie 2015
In primul rand societatea trebuie sa aiba ca obiect de activitate in statut si transportul de persoane si autorizatiile necesare.
Buna ziua,
Am aceiasi situatie, eu am masina si vreau sa transport personalul angajat dar vreau sa suporte si el o parte din combustibil, cum imi recuperaz banii si ce implicatii fiscale sunt?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare salariat, diurna sc gerom trans sa sc gerom trans sa Sunt firma de paza si interventie si am salariati care pazesc obiective in diferite localitati si vreau sa stiu daca le pot acorda diurnal de 13 lei pe ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli combustibil - ajutor sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Am o intrebare si daca puteti va rog ajutati cat mai repede. Am o firma care presteaza servicii la o alta firma. La firma respectiva nu este angajata ... (vezi toată discuția)
As vrea un raspuns ~sec~ ContSters109653 ContSters109653 Pot deconta bonurile de combustibil la PFA - ca si cheltuiala ...dar de taxi ? Pot deconta bonurile de combustibil (chelt si TVA ) la PJ , pt transport ... (vezi toată discuția)