avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Asigurarea unui om care a decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Asigurarea unui om care a decedat

Buna ziua. Tatăl meu a fost bolnav de cancer timp de 4 ani. A avut la început o operație apoi a recidivat. A făcut multe tratamente iar rezultatele apăreau din ce in ce mai bune. I sa acordat prin pensie o Chimeo terapie care costa in jur la 100 de milione de lei vechi doar pentru ca i se dădeau șanse. tatal meu era pensionar Si a făcut un împrumut in banca la care a făcut o asigurare. Asigurarea a plătit-o timp de 2 ani iar lunar dădea inapoi cu dobânda din împrumut. Cand tatăl meu a decedat in August. Banca vrea banii de la mama iar compania de asigurări spune ca tatăl meu era bolnav atunci si ca sa le trimitem acum tot dosarul lui de la spital. Dar sece cere firma de asigurare acum aceste acte Si de ce a acceptat atunci sa faca aceasta asigurare. Daca a plătit 2 ani mereu asigurarea o sa ai dea banii acea inapoi daca nu acoperă banca? Va rog sa ma ajutați !
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Anda Belea , Avocat 14:35, 29 Octombrie 2014
Sunt multe de lămurit in ceea ce va privește. Depinde ce fel de împrumut a făcut, si in ce conditii. Consultați un specialist care sa vadă contractul si sa poate sa va îndrume.
Orice asigurator, in momentul incheierii unei polite de genul acesta, solicita o declaratie pe proprie raspundere sau e cuprinsa declaratia in contract, din care sa reiasa daca la momentul incheierii politei solicitantul cunostea sau nu daca sufera de vreo boala grava. Acesta este motivul pentru care va solicita dosarul tatalui de la spital. Pe de alta parte in prezent nici o banca nu mai acorda credite (de orice fel) fara asigurare de viata.Trebuie citit contractul cu atentie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare de viata mamma mamma sotul meu a facut un credit la bcr in 2008.la acel contract de credit a facut si o asigurare de viata.sotul meu a decedat in noiemb 2009.la acel contract de ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere SimonaB. SimonaB. meu Buna ziua,vrem sa facem un Contract de intretinere cu tatal meu care de patru ani locuieste la noi in Austria. Anul trecut a fost diagnosticat cu Cancer ... (vezi toată discuția)
Asigurarea ma va ajuta? ruksandra ruksandra buna ziua. in urma cu 2 luni mama mea a decedat. avea facut imprumut la brd si a mai ramas de platit jumatate de miliard. pentru o suma asa de mare luata a ... (vezi toată discuția)