Mi s-a suspendat CIM in urma cercetarii disciplinare , pentru incalcarea regulamentului intern al societatii.
In acesta situatie pot sa imi mai depun demisia inainte sa ma prezint la cercetare?
multumesc.
1. Demisia nu trebuie sa fie acceptata sau aprobata, angajatorul ia act de decizia unilaterala a salariatului de a inceta raportul de munca prin demisie.
2. Daca sanctiunea aplicata este desfacerea disciplinara a c.i.m., atunci asa va inceta raportul de munca.
3. Daca sanctiunea se aplica dupa expirarea termenului de preaviz , atunci c.i.m. va inceta prin demisie.
Imediat ce am fost instiintat ca am savarsit abaterea, am fost informat ca urmeaza cercetarea disciplinara, CIM fiind suspendat.Firma m-a anuntat ca nu pot sa ma mai prezint la munca, ba chiar a gasit si un inlocuitor.Este corecta decizia lor de a nu ma prezenta la munca si de a astepta pana la finalizarea cercetarii disciplinare?
TIn sa precizez ca firma nu mi-a zis ca sunt in preaviz , ci sa nu ma mai prezint la munca pana la finalizarea cercetarii disciplinare, CIM fiind suspendat.
Este corecta decizia de a nu va prezenta la munca pana la terminarea cercetarii disciplinare, intrucat vi s-a suspendat c.i.m.
Suspendarea contractului individual de munca are ca efect suspendarea prestarii muncii de catre salariat si a platii drepturilor de natura salariala de catre angajator.