avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... proceduri operationale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

proceduri operationale

ma poate ajuta cineva? am de intocmit procedura operationala a activitatii biroului juridic din cadrul unei primarii!!! astept sugestii, idei!!! multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: SC QCERT SRL , Consultant resurse umane 15:03, 14 Iunie 2009
Cu tot respectul (cu care tratez, de regula, orice persoana) imi permit sa... inteleg ca activitatea oricarui birou este asigurata de catre persoanele care fac parte din acel birou.

In cazul in speta, Statutul profesiei de consilier juridic contine prevederi explicite si imperative cu privire, de exemplu, la registrele pe care trebuie sa le tina consilierii juridici.

Imi pare rau ca nu ati inteles ca nu pot gresi in privinta aspectelor legate de profesia mea pe care le cunosc de prea multi ani de zile. :bow:

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
Gabriela Pintea a scris:

Cu tot respectul (cu care tratez, de regula, orice persoana) imi permit sa... inteleg ca activitatea oricarui birou este asigurata de catre persoanele care fac parte din acel birou.

In cazul in speta, Statutul profesiei de consilier juridic contine prevederi explicite si imperative cu privire, de exemplu, la registrele pe care trebuie sa le tina consilierii juridici.

Imi pare rau ca nu ati inteles ca nu pot gresi in privinta aspectelor legate de profesia mea pe care le cunosc de prea multi ani de zile. :bow:

Imi pare rau ca nu am fost inteleasa. Eu am dat un raspuns la o problema. Sper ca solicitantul a inteles ce are de facut. Nu vreau sa va conving, si nu am avut de gand, sa va impun punctul meu de vedere, am justificat si diferenta de opinii si repect, poate nu am fost destul de explicita.
Activitatea si responsabilitatea consilierului juridic e asa cum spuneti dumneavoastra si e tratata in fisa de post.
Din pacate, in cadrul unei institutii mari, unde sunt o multime de probleme si funcionari angajati in acest sens, se impune o procedura, care este utile si nu conduce la cresterea birocratiei.
Ultima modificare: Duminică, 28 Iunie 2009
SC QCERT SRL , Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce atributii are consilierul juridic dintr-o institutie publica? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Directorul institutiei noastre publice a cerut de la Resursele Umane Fisa postului pentru consilierul juridic pentru a vedea ce atributii ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate consilier juridic - administrator al unei sc? Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Este incompatibila functia de consilier juridic cea de administrator al unei societati comerciale? Potrivit legii ar fi incompatibilitate, dar conform ... (vezi toată discuția)
Documentele consilierului juridic Brokeru22 Brokeru22 ce documente(registre, condici, etc.) trebuie sa aibe un consilier juridic in cadrul unei institutii publice? daca nu are niciun document si nicio evidenta ... (vezi toată discuția)