avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Schimbare denumire firma - facturi emise pe vechea ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Schimbare denumire firma - facturi emise pe vechea denumire

Buna ziua, unul din clientii mei si-a schimbat denumirea firmei , sa zicem din A in B. Am factura emisa pe firma avand denumirea A , iar azi mi s-a comunicat ca voi primii un bilet la ordin pentru factura respectiva de la firma , dar denumirea care apare pe bilet este B. Codul fiscal, nr. ORC , sediu , nimic altceva nu s-a schimbat. Intrebarea mea ar fi : este OK daca incasez contravaloarea facturii emise pe denumirea A cu un bilet pe care la cel care plateste apare denumirea B ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: forsi68 , utilizator 18:51, 29 Octombrie 2014
Buna seara,
Este in regula sa incasati contravaloarea facturii. Clientul sa va inmaneze o data cu instrumentul de plata si o copie a cetificatului emis de ONRC. Schimbati in programul de contabilitate vechea denumire cu cea noua.
Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiune Adina_G Adina_G Buna ziua. Un angajat al unei firme a emis facturi pentru doi clienti ai acesteia, dar de incasat a incasat in felul urmator : de la clientul A factura ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare ionut_conta ionut_conta Am urmatoarea nelamurire: Societatea mea - [b]TVA la incasare[/b] 1.Furnizor TVA la incasare - TVA se deduce la data plati 2.Furnizor NU aplica TVA la ... (vezi toată discuția)
Furnizorul face storno , dar "uita" sa anunte clientul discover discover Buna ziua , va rog mult dați-mi un sfat . ASA ceva nu am patit niciodată , si pana întreb contabilul vreau sa vad ce se poate face . Am un furnizor cu ... (vezi toată discuția)