avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cheltuieli apartament
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cheltuieli apartament

Am achizionat prin "Prima Casa" un apartament unde nu locuiesc deloc,momentan.Fac doar curatenie din cand in cand.Nu consum decat apa,dar foarte rar,electricitate foarte putin si gaz deloc.Deseurile si resturile de la curatenie au fost transportate cu camionul in locuri special amanajate.Ce datorii trebuie sa achit eu personal la asociatia de proprietari?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:14, 29 Octombrie 2014
Depinde ce inseamna "curatenie din cand in cand", daca au fost efectuate lucrari de reparatii si zugraveli banuiesc ca ati folosit liftul,ati consumat apa, etc
Discutati cu presedintele asociatiei in ceea ce priveste situatia dvs.,nr.de persoane care vor fi trecute la intretinere in aceasta perioada, conteaza daca sunteti contorizata separat la apa,gaze.Si in situatia in care nu locuieste nimeni in apartament contribuiti la plata cheltuielilor care se impart pe cota parte:salarii,curatenie,reparatii,intretinere lift,caldura
Pe persoane se impart cheltuielile cu electricitatea pe spatiile comune incluzand si energia pentru lift, gunoiul,gazele si apa daca nu sunteti contorizata separat
Chiar daca nu locuiti efectiv in imobil,va revine obligatia sa achitati c/v parti comune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de intretinere in lipsa de acasa KLTM KLTM Am lipsit din locuinta cateva luni si am facut o cerere de scoatere de la intretinere. Zero persoane sa puna. Vad cu stupoare ca au pus zero persoane insa ... (vezi toată discuția)
Plati asociatie proprietari carmenme carmenme Buna ziua,am si eu o intrebare.Ce trebuie platit in fiecare luna la un apartament de 2 camere cu apa contorizata prin apometre,lumina si gazul suspendate ... (vezi toată discuția)
Locuinta de vacanta - ra carmenbucur carmenbucur Titlu : Locuinta de vacanta - care sunt cheltuielile corecte de achitat ??? Am o locuinta de vacanta, o garsoniera la munte, dar acolo ajung destul de ... (vezi toată discuția)