avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere apartament care este si sediu PFA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere apartament care este si sediu PFA

Buna ziua,

urmatoarea situatie, va rog o opinie:
- am un apartament proprietate personala este sediul profesional al PFA-ului meu
- pot ceda in calitate de persoana fizica (nu PFA) folosinta acestui apartament prin contract de inchiriere inregistrat la Finante unei alte persoane fizice?

Este o lege care sa interzica?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Andrei Grigoras , utilizator 22:19, 19 Decembrie 2019
Bună ziua!
A trecut ceva timp de cand a fost lasat acest mesaj. Am si eu, acum in 2019 aceeaşi întrebare. Am un pfa, si am sediu in apartementul pe care il detin, in baza unui contract de comodat. Nu desfasor activiatate la sediul respectiv, as putea sa inchiriez apartamentul si sa inregistrez contractul la ANAF?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre mine ca p.f. si srl al carei proprietar sunt federica federica De curand mi-am deschis o firma si am incheiat un contract de comodat cu punctul de lucru in apartamentul in care locuiesc si care este proprietatea mea.In ... (vezi toată discuția)
Sediul social fara activitate B.Rachel B.Rachel Buna ziua, ma numesc Bianca si as avea cateva intrebari legate de sediul social fara activitate. Am un apartament dat in chirie si folosit cu ... (vezi toată discuția)