avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua,
As dori sa stiu in cazul in care mama doreste sa imi ofere mie aprtamentul mostenit de la parintii ei datorita faptului ca are rate la banca si nu are nici un venit in momentul de fata, cum ar trebui sa procedam.Sa facem succesiune,donatie sau act-vanzare cumparare pe numele meu?Care din ele nu pot fi atacate in situatia in care ar veni un executor judecatoresc?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: danacla , utilizator 09:19, 30 Octombrie 2014
Sunt multe aspecte de lămurit (a fost dezbătută succesiunea dupa bunica, mama este deja proprietara acestui apartament,etc). Luați legătura cu un specialist care sa vaindrume in acest demers, dupa ce știe toate datele problemei Dvs.
Nu a fost facuta nici o succesiune dupa bunici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune laur81 laur81 in cazul in care ultimul bunic din partea tatalui moare, eu, ca nepot, pot mosteni direct apartamentul fara ca tatal meu (unicul fiu) sa mai tb sa faca ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare / donatie gabiorasanu gabiorasanu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ceea ce priveste rezolvarea urmatoarei situatii: Bunica mea doreste sa cumpere un apartament pe care sa mi-l ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea succesiunii unei persoane decedate care era coplatitor la un credit djpedros djpedros Buna ziua, Mama mea a decedat anul trecut si dorim sa facem dezbaterea succesiunii. Ea era si coplatitor la un credit de nevoi personale cu ipoteca ... (vezi toată discuția)