avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Certificat fiscal
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Certificat fiscal

Buna ziua
As dori sa stiu daca se poate elibera un certificat fiscat de catre o alta persoana decat cea in cauza cu o imputernicire. Vreau sa inmatriculez o masina cumparata de la cineva din germania care a scos numere rosii pe numele sau si el nu mai poate veni decat anul viitor si mi s-a cerut ptr inmatriculare certificat fiscal de la dl de la care am cumparat masina. Daca am imputernicire de la dansul pot scoate eu certificatul?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:58, 30 Octombrie 2014
Daca aveti procura legal incheiata,puteti sa desfasurati demersuri pentru tranzactionare bun mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme inmatriculare auto/certificat fiscal! ALDOLINO ALDOLINO Buna ziua Am si eu urmatoare problema in urma cu cc6 luni am cumparat un auto importat din Germania(nr tol Germania) Am scos cele 3 seturi de nr rosii pe ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto kovacsi_szabolcs kovacsi_szabolcs Buna ziua. recent am cumparat o masina de la o persoana din baia mare(fost coleg) care a cumparat de la un prieten din zalau (pe perioada in care avea nr. de ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal cornel855 cornel855 Am urmatoare nelamurire . O persoana sa o numim Andrei aduce o masina din strainatate cu contract de vanzare cumparare intre el si cetateanul strain. Acesta ... (vezi toată discuția)