avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Concurs de infractiuni sau nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Concurs de infractiuni sau nu?

as dori un punct de vedere cu privire la urmatoarea situatie
2 grupuri se agreseaza reciproc, se stabileste paricipatia fiecaruia in cadrul altercatiei precum si identitatea acestora. membrii unui grup formuleaza plangere prealabila pt. lovire sau alte violente impotriva membrilor celuilalt grup. care este incadrare corecta? concurs de loviri sau alte violente pentru fiecare intre participanti, sau incaierare? multumesc
Concurs formal de infractiuni: lovire plus incaierare.
Infractiunea de loviri si alte violente este absorbita in continutul infractiunii de incaierare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare juridica Ghiocelvasile Ghiocelvasile Ei au venit peste noi cu bate,topor,noi ne aflam lg casa cu politistu ,neacultand ce zice politistu au scos betele,topor din masini si au inceput sa ne lovesca ... (vezi toată discuția)
Se poate contesta amenda administrativa? mihaela1985 mihaela1985 Se poate face contestatie pentru o amenda administrativa primita de la Parchet? Sotul meu a fost cel vatamat, a inaintat plangere la organele de politie, ... (vezi toată discuția)
Incaierarea, ultraj contra bunelor moravuri . ContSters75393 ContSters75393 Buna ziua.Am si eu mai multe intrebari. Daca grupurile ce au declansat scandalul isi retrag plingerile se inlatura cauza penala? Sau dosarul format isi ... (vezi toată discuția)