avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... datorii dupa succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

datorii dupa succesiune

buna ziua. am facut succesiunea la notar dupa tatal meu, iar dupa urma lui au ramas si niste datorii, in suma de 10.500 lei . jumate din datorii eu le-am platit inainte de inceperea succesiunii adica suma de 4400 lei , pt ca a durat f mult sa o gasesc si pe cealalta fiica a lui, iar acum aceasta nu vrea sa recunoasca plata datoriilor efectuate de catre mine si vrea ca restul de datorii sa le dam pe din doua, ca si cum eu nu as fi platit nimic inainte. Cum pot face sa imi recuperez banii sau dc se poate un act notarial prin care sa le dovedesc cu chitante ca am achitat o suma? Multumesc
Cel mai recent răspuns: elisa27 , utilizator 10:11, 31 Octombrie 2014
Buna ziua,
Cand ati facut dezbaterea succesiunii trebuia sa faceti proba sumelor platite, iar notarul putea sa dispuna impartirea datoriilor la numarul succesorilor.
Cand i-am spus notarului ca am achitat deja o parte din datorii , mi-a spus ca nu poate face nimic si sa ma inteleg cu ea asupra banilor. eu acum , in momentul de fata, ce as putea face? sa ma duc din nou la notar si sa ii reamintesc de aceste datorii platite de mn? Am toate chitantele si facturile la tot ce am platit
Ultima modificare: Vineri, 31 Octombrie 2014
elisa27, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua Catalin 70 Catalin 70 Am și eu o problema.Eu, sora mea și mama mea vrem sa facem succesiunea după tatăl decedat. Problema se pune cam asa. Noi am am mai avut un frate care și ... (vezi toată discuția)
Sucesiune tata geo6004 geo6004 Buna ziua, Tatal meu a decedat in 21.05.2010.Am Declarat la noatarul de pe raza domiciliului meu de resedinta acordul pt.suucesiune in termenul de 6 luni. ... (vezi toată discuția)
Am o nedumerire cu ratele pe care le platesc singura Cindiy Cindiy Buna tuturor! Sunt vaduva de 2 ani si in comun cu sotul meu am avut ( si am inca ) rate la banca. De 2 ani de cand a decedat platesc singura ratele. ... (vezi toată discuția)