avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tetrapareza spastica parteastanga gradul 1
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tetrapareza spastica parteastanga gradul 1

As dori sa stiu si eu ce drepturi are persoana cu diagnosticul respectiv?
Cel mai recent răspuns: leonard69 , utilizator 16:02, 1 Noiembrie 2014
Initial afectiunea trebuie confirmata de catre comisia medicala de expertiza medicala persoane cu handicap
Daca,in urma verificarilor.comisia dispune emiterea de decizie/certificat de incadrare in grad de handicap,atunci titularul v-a beneficia de facilitatile prevazute de L nr 448/2006 art 26
Are asa ceva dar problema este ca persoana care are diagnosticul respectiv vrea sa schimbe insotitorul si nu poate. Chiar nu se poate face acest lucru chiar deloc?
Are varsta de 20 de ani nu este sub 18 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru persoane cu handicap machita machita Tata socru are arterita si i s-a amputat laba piciorului,poate beneficia de pensie de handicap?eu pot fi ca ingrijitoare[insotitoare]pentru dumnealui,cu carte ... (vezi toată discuția)
Handicap capitanud capitanud Buna ziua, As dori sa aflu ce beneficii pot avea in urma handicapului urmator: proteza de valva aortica, proteza de aorta si 3 bypass-uri. Multumesc (vezi toată discuția)
Este sau nu un handicap? sabadaclarisa sabadaclarisa mama mea are 58 ani.in urma unui atac cerebral a ramas paralizata.ea are nevoie de supraveghere permanenta,nu are pensie sau alt fel de venit.poate fi ... (vezi toată discuția)