avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Plata interventiei in termen de garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Plata interventiei in termen de garantie

Am chemat echipa Service a Romstal pentru a-mi face verificarea anuala a centralei termice aflata in termenul de garantie.
Dupa ce au executat lucrarile de intretinere si verificare au solicitat (cu factura) suma de 260 lei.
Este legal ca sa platim interventiile in cadrul termenului de garantie ? Ce garantie este asta cand esti obligat sa platesti interventiile echipei service ??
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:38, 2 Noiembrie 2014
Nu a fost operatiune de interventie ca nu s-a defectat nimic deci nu are legatura cu garantia.
Aceste verificari sunt obligatorii doar o data la doi ani si sunt facute de firme autorizate (nu zic ca Romstal nu este, nu stiu asta). Daca v-au facut verificarea in calitate de furnizor ati cam platit degeaba.
Chiar, de ce i-ati chemat dupa un an? Nu ca ar fi ceva rau sa fiti preocupat de siguranta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De când mi-am instalat centrala termică de apartament, reviziile care se fac din doi în doi ani au fost... doar pe hârtie. as vrea să mă lămuresc: în ce constă cu adevărat acea revizie? Unneinformat Unneinformat Buna ziua. De cand mi-am instalat centrala termica de apartament, reviziile care se fac din doi in doi ani au fost... doar pe hartie. Adica, se uitau cand a ... (vezi toată discuția)
Verificare instalatie gaze vasile35 vasile35 Buna ziua, Revin cu o intrebare privind verificarea periodica a instalatiei de gaze a blocului. Descriere situatie: Pentru verificarea periodica a ... (vezi toată discuția)