avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA intr-o academie de infrumusetare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA intr-o academie de infrumusetare

Buna,
Momentan sunt angajat la o academie de infrumusetare pe postul de formator coafor.Sunt ''obligat'' sa-mi fac PFA pe formare profesionala. Nu stiu mai nimic despre PFA. As vrea sa stiu ce inseamna PFA pe formare profesionala, ce si cat trebuie sa platesc la stat, ce cheltuieli deductibile as putea avea pentru postul de formator.
Daca mi-as face PFA sa zicem ca as lua in mana 3000 lei/luna(suma reprezinta un procent din incasari), daca se poate o simulare sa vad exact cu ce as ramane dupa ce platesc taxele la stat.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 18:09, 1 Noiembrie 2014
Toate aceste aspecte s-au discutat/rediscutat/rasdiscutat de n oripe acest site. Pagina are un motor de cautare foarte bun, asa ca veti gasi in timp record raspunsurile pe care le asteptati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu sediul la domiciliu grandanat grandanat Vreau sa-mi infiintez un PFA cu sediul profesional la adresa de domiciliu insa nu sunt eu proprietar pe imobilul in cauza ci parintii mei. In acest caz ce ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru activitatea pe un site freelancer Mirey2 Mirey2 Buna ziua, Va rog de la inceput sa-mi scuzati \\" termenii\\" incepator din acest domeniu.. Am inceput sa desfasor o activitate, acasa, practic realizez ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia 220 pfa ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, va rog frumos sa ma indrumati si pe mine in completarea Declaratiei 220 PFA. Mentionez ca voi obtine venituri din profesii libere ( expert ) ... (vezi toată discuția)