Buna ziua,
Va cer sfatul intr-o problema "de acoperis" inversa fata de celelalte de pe forum.
Locuiesc la et. 4. Cu cativa ani in urma, din initaiativa si pe cheltuiala proprie, am izolat partea de acoperis de deasupra apartamatului meu. N-am avut nicioda dupa aceea probleme, iar lucrarea este inca in garantie. Nu am cerut la nimni sa suport nimic din aceasta reparatie.
In cursul acestui an, la in itiativa admin. asoc., am platit mai multi bani la intretinere, pentru a se demara constructia unui acoperis (sarpanta, tigla, etc.). Nu s-a facut o adunare generala, nu am fost intrebati, nu am fost de acord, ci doar ni s-a emis o chitanta de vaolare mai mare.
Din cate am inteles, nu am platit inca suma totala ce ne-ar reveni, urmeaza sa mai platim.
Nu ne-am opus vehement la asta, crezand ca, in fine, va fi un beneficiu pentru toti, si pentru noi, cei de la 4, in primul rand, desi cheltuiala nu este mica, lucrarile sunt greu de suportat de cei de la 4, iar eu personal nu aveam nevoie de aceasta reparatie.
Nu stiu despre vecini, daca ei au fost intrebati, de acord, au platit, etc...
S-a gasit de catre admin. un constructor (nu stiu cum, la ce pret), s-au obtinut autorizatii si s-a trecut la montat sarpanta.
ACUM apare problema:
lucrarile sunt in curs, si, din cauza lor, mie imi ploua in casa de vreo saptamana.
De cand ploua, muncitorii de pe acoperis nu au mai venit la lucrare, iar admin. nu e de gasit.
(lucrez si nu am timp sa alerg dupa admin., muncitorii nu stiu de unde sa ii iau, habar n-am ce contract exista cu ei, cine sunt, etc....)
Zugraveala, parchetul si lucrurile din caza imi sunt afectate, la fel instalatia electrica.
Pe casa scarii este mai rau (acolo nu a fost izolatia mea), si la vecini (care lipsesc din oras) cred ca este si mai rau decat la mine. Cred ca in cursul zilei de astazi apa va ajunge si in apart. de sub mine.
Va rog mult sa imi spuneti ce pot sa fac ca sa:
1. remediez problema urgenta ca imi curge apa pe pereti si nimanui nu-i pasa?
2. obtin repararea pegubei de catre cel care mi-a cauzat-o (nici nu stiu daca admin sau muncitor).
Va multumesc.