avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita numai in favoarea uneia din parti
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita numai in favoarea uneia din parti

Daca printr-o sentinta s-a stabilit ca reclamantul sa plateasca sulta paratului iar paratul sa plateasca chelt jud reclamantului, incuviintarea de ex silita se da pt intreaga sentinta sau doar pt partea care cere executorului judecatoresc executarea silita? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 07:13, 2 Noiembrie 2014
doar pentru partea care cere punerea în execuție a sentinței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare executare sentinta dana_b1702 dana_b1702 O sentinta civila, definitiva si irevocabila prin nerecurare, poate fi pusa in executare doar pentru o parte din reclamanti? Din 11 reclamanti doar 2 solicita ... (vezi toată discuția)
Citati executor judcatoresc ContSters141803 ContSters141803 In luna ianuarie s-a terminat procesul si s-a putut face sentinta definitiva si irevocabila prin care eu trebuia sa platesc o suma x unei persoane.Acea ... (vezi toată discuția)
Sentinta partaj definitiva si irevocabila needhelp1 needhelp1 Buna seara! Am si eu o nelamurire in legatura cu partajul parintilor mei. Dupa un proces care a durat 3 ani, sentinta s-a pronuntat in Februarie anul acesta, ... (vezi toată discuția)