Buna ziua! Situatia este urmatoarea: in certificatul de nastere sunt inregistrat cu numele de familie al sotului mamei mele; as dori sa stiu daca exista vreo sansa si care ar fi procedura sa pot fi inregistrat cu numele de familie al tatalui biologic, avand in vedere ca acesta e decedat si mama mea de asemenea decedata!
Eu nu vad in ce baza, cu ce motiv si-ar schimba numele pe cale administrativa, sa il poarte pe al unui om cu care nu are nicio legatura.
Nu cred ca problema e doar numele , ci cred ca si-ar dori ca tatal biologic saapara si in certificat ca tata.
Ati avea nevoie de un proces de tagada de paternitate si apoi sa intentati un proces mostenitorilor tatalui biologic pt stabilirea paternitatii.
Problema e ca pt tagada e un termen pt actiune pt dvs de 3 ani de la majorat, daca l-ati depasit, mergeti la un avocat sa vedeti sub ce motiv ati fi repus in termen.
Tagada paternitatii
DanaSandu
Buna ziua,
Incerc sa rezolv o problema la care am primit mai multe variante de raspuns si as dori sa stiu daca exista vreo cale de rezolvare. As dori sa fac o ... (vezi toată discuția)