avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Creditare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Creditare

buna ziua am un atelier de mobila -lemn masiv si pal -dar am lucrat de 5-6 ani la negru as vrea pe viitor un credit pentru modernizare si as vrea sa stiu ce forma de organizare sa-mi fac-srl,sau pfa,pentru afi mai eligibil la o viitoare finantare si costuri de infiintare mai mici.precizez ca in atelier lucrez cu sotia permanent si ocazional cate un zilier.cat ar dura o astfel de autorizare si cam cat ar costa.atelierul este pe proprietartea parintilor.va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 07:30, 3 Noiembrie 2014
Costurile de infiintare sunt mai mici la pfa, insa pentru credit apreciez ca este mai bine sa aveti srl.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile remus250 remus250 buna seara. am 43 de ani si doresc sa primesc ajutor pentru a deschide o fabrica de mobila din lemn masiv intr.o comuna din teleorman. am doar cunostinte in ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea mobilei? claudiu013196 claudiu013196 Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu fondurile astea nerambursabile As vrea sa imi fac o firma pentru fabricarea mobilei din lemn masiv . Am ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma si fonduri pentru dezvoltare tothy tothy Buna ziua! Am 20 de ani si as dorii sa infiintez o firma cu sere de flori. Am un teren de cca. 20mp la tara. Ce am de urmat pentru a infiinta firma? Eventual ... (vezi toată discuția)