avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua,

Apelez pe aceasta cale deoarece am nevoie de un sfat. Fratele meu este casatorit din 1987 si in urma acestei casatorii a rezultat un baiat. Sotia lui, in anul 2002, a parasit domiciliul abandonandu-si copilul, care are acum varsta de 12 ani. Au convenit sa divorteze din culpa comuna, dar acum ea nu mai doreste absolut deloc divortul . Fratele meu doreste sa divorteze si nu stie daca poate sau nu. Mentionez ca ea nu locuieste cu ei si cand a fugit de acasa, fratele meu a fost la politie si are acte doveditoare in acest sens.

Multumesc anticipat
Martori in procesele de divort pot fi chiar rudele pana la gradul al treilea inclusiv , cu exceptia descendentilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire domiciliu mihai_stanciu mihai_stanciu Buna seara, Dupa 22 ani de casatorie fost anuntat de sotie ca are pe altcineva.Am inchiriat un apartament in acelasi oras,dar nu stiu daca ma pot muta in ... (vezi toată discuția)
Poate sa ma acuze de parasire de domiciliu , sa ma intorc acasa ? anita2303 anita2303 buna ziua , am o problema mai delicata sotul meu din senin mi-a spus ca vrea sa ne separam , ca nu mai stie ce simte ptr mine si ori pleaca el din casa ori ... (vezi toată discuția)
Divort haruna haruna Sunt o tanara, mamica unui baietel de 1 an si 3 luni. Din motive gen scandaluri repetate, violente fizice si verbale am decis sa plec impreuna cu baiatul de ... (vezi toată discuția)