avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit Prima Casa sau Casa Mea?
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit Prima Casa sau Casa Mea?

Va rog sa ma ajutati intr-o problema: Pentru a achizitiona un imobil de la BCR ce program de credite in lei ar fi mai avantajos sa aleg Prima Casa sau Casa mea? Care sunt avantajele, dezavantajele si mai ales capcanele. De exemplu, eu ma gandesc sa alege creditul standard Casa Mea (se acoda mult mai repede decat Prima Casa) pe 30 de ani, dar sper ca am sa il pot achita in maxim 10 ani. Ma intereseaza daca ei imi cer tot felul de comisioane pentru rambursare anticipata, daca pot mari dobanda dupa bunul lor plac etc. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:22, 2 Noiembrie 2014
Prima casa, este mai bun dat fiind dobanda mai mica si implicarea statului in acest program.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt capcanele posibile in cazul unui credit fara dobanda? Carturarul Carturarul Intrand azi in magazinul Axx am vazut o reclama despre un posibilitatea de a cumpara pe credit in 12 rate fara dobanda. Cand m-am interesat am aflat ca aceste ... (vezi toată discuția)
Mostenire prima casa AlexObretin AlexObretin Buna ziua, Numele meu este Obretin Alexandru si acum 2 ani am mostenit jumatate dintr o casa de aprox 100 si ceva mp iar anul acesta doresc sa accesez ... (vezi toată discuția)
Comisioanele bancilor alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Asa cum a decis guvernul, bancile nu mai au voie sa bage mai mult de 4 comisioane: de penalizare; rambursare anticipata de max 1%; de administrare ... (vezi toată discuția)