avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caine otravit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caine otravit

buna ziua
as vrea unele pareri si informatii intr o problema cu un vecin care dureaza de cativa ani,probleme la care am primit unele raspunsuri pe acest site
dupa ce a golit fosa septica a locuintei sale pe terenul din preajma casei mele,in cateva randuri,acest individ a facut astfel incat apa reziduala din fosa sa,s a infiltrat in fantana mea,cei de la DSV au venit dupa trei saptamani (fix 20 de zile),bineinteles am golit fantana de mai multe ori in acest timp pt ca apa nu se putea consuma pt ca avea miros specific,cei de la DSV mi au spus ca imi pot lua o proba de apa dar nu mi garanteaza ca vor gasi ceva neigienic
ulterior am fost instiintat printr o scrisoare de la DSV Neamt,ca nu s a constatat nici o problema la fata locului,vecinul meu punandu le la dispozitie inspectorilor,chitantele vidanjarilor si o filmare personala cum isi goleste fosa septica cu un utilaj specializat,acest lucru s a intamplat o singura data in mai multi ani,cu o vidanja legata dupa un tractor vechi,special cu scopul de a filma procedeul,cred.
dupa alte certuri datorita blocarii drumului public,deteriorarii gardului imprejmuitor al locuintei mele si a altor motive mai mult sau mai putin importante,acest individ mi a otravit cainele,o catea caucazian,de 4 ani,legata pe un fir metalic de 15m,langa drumul care separa proprietatile noastre. mentionez ca nu pot dovedi concret asta,dar mai detin doi caini,care nu sunt de rasa,dar care primesc aceasi hrana ca si cel otravit,dar care sunt legati in zone ale curtii mai greu accesibile lui.
banuiesc ca motivul uciderii acestui caine a fost faptul ca era galagios,pentru ca desi era un caine foarte impunator,era foarte ascultator si nu am avut niciodata nici cea mai mica problema atacand vreun om. trebuie sa adaug ca am crescut aceasta catea de mica,si nu a fost declarata la politie sau in alta parte,l am crescut in scopuri pur personale,nu pt monta sau lupte,asadar avea toate tratamentele facute.locuim intr o zona periferica,iar iarna furturile din locuinte se inmultesc in zona
pe poarta curtii aveam afisat panoul "caine periculos" desi nu era cazul
as mai adauga faptul ca acest om lucreaza in agricultura in germania,sezonier,de cateva ori pe an,iar toate aceste certuri se nasc atunci cand se intoarce in tara
stiu ca am fost destul de lung cu problemele mele,dar deja se aseamana cu hartuirea,si am incercat sa explic aceste probleme cat mai bine
va multumesc pt orice indrumare,informatie sau ce ar trebui sa fac sau cum sa ma comport cu acest vecin
Cel mai recent răspuns: ContSters161008 , utilizator 15:51, 9 Decembrie 2014
separatistul a scris:

ca sa scapati mai ieftin , si sa-l speriati in sensul sa se cuminteasca , cumparati cateva camere false(pret intre 35-50 lei bucata) , .
dar sa nu-i spuneti nimic despre camere ca ar fi false ...ca cine stie !

De ce sa foloseasca camere false? Pentru sperietori?
Eu as alege camere adevarate, sa stiu cu adevarat ce se intampla in ograda mea si cine imi vrea de fapt raul. Ce daca camerele cele adevarate costa mai mult, stiu doar ca voi vedea intr-adevar ce mi se intampla in curtea mea.
deacod , doar ca odata montate camerele fie false fie adevarate , vor disparea toate problemele cu privire la ce se intampla in neregula in ograda mea. facem pariu ca vecinul rautacios ,nici macar nu va mai privii catre curtea doamnei in cauza din moment ce va vedea camerele .
lucru probat de mine. si merge .
separatistul a scris:

dar sa nu-i spuneti nimic despre camere ca ar fi false ...ca cine stie !

Orice persoana avizata/interesata in desfasurarea anumitor actiuni impotriva vecinilor,
acelora cu care se afla in stare de litigiu, stie sa faca diferenta intre camere de supraveghere reale si cele false,

in privinta apei infiltrate in fantana,nu e nici o banuiala,l am prins in fapt,cand o scotea cu o pompa submersibila,am sunat la 112 in acelasi moment,a aparut un echipaj de politie,a constatat ca ce spun nu s vorbe n vant,dar vecinul meu n a binevoit sa iasa din casa
in privinta cainelui,da,pot spune ca s doar banuieli,pt ca nimeni nu ucide in vazul lumii
Daca aveti date ca fosa lui a fost betonata doar pe margini fara insa a-i fi betonat si partea de jos , lucru frecvent si periculos practicat de oamenii fara discernamant , faceti o plangere la garda de mediu pentru infestarea apelor freatice .Legat de catel , va inteleg inversunarea , si eu sunt iubitor si posesor de animale dar asteptati sa faca el pasul gresit , odata si-o data se va lauda el pe la cunoscuti sau in barul din localitate ...aveti doar rabdare si luati-va masuri de protectie . Mergeti totusi cu catelul la autopsie si in functie de rezultat depuneti plangere penala , oameni de teapa astora sunt periculosi in libertate.

Alte discuții în legătură

Fosa septica Costy2269 Costy2269 Buna am o fantana in curte si ñu vreau sa o mai folosesc as putea sa o folosesc ca fosa séptica? Va multumesc (vezi toată discuția)
Fosa, fântână, padoc limite de proprietate keops_mic keops_mic Buna ziua, Tatăl meu are un teren de 500 m2 fără nici o utilitate și doreste sa își facă: - o fântână pt asa uda copacii - o fosa septica pt ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am și eu i întrebare.am cumpărat o casa .linga ... adrian225 adrian225 buna ziua. Am și eu i întrebare.Am cumpărat o casa .Linga gardul vecinului am făcut o fosa septica la .60 de cm fata de gardul ei .Acum am făcut o ... (vezi toată discuția)