avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inregistrare contract de inchiriere cu intarziere
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inregistrare contract de inchiriere cu intarziere

a-si dori sa stiu daca se poate declara la finante un contract de inchiriere incheiat cam cu un an in urma la cluj,si ce risc daca il inregistrez.situatia este putin mai complexa .noi am fost plecati din tara iar cine s-a ocupat de inchiriere nu a inregistrat contractul la finante.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 20:22, 2 Noiembrie 2014
buna seara! vi se da o amenda, apoi vi se calculeaza impozitul din momentul semnarii contractului pana in prezent plus penalitatile de intarziere a efectuarii platii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie contract inchiriere Mioara Ciortan Mioara Ciortan Buna ziua.Intrebarea mea este urmatoarea:Daca am incheiat un contract-cadru de inchiriere a unui imobil si nu am reusit sa declar in termenul legal acest ... (vezi toată discuția)
Riscuri daca cer verificari la fisc fadfad1 fadfad1 Buna ziua, stau in chirie in Cluj Napoca de ceva vreme deja, si am si un contract de inchiriere semnat cu proprietarul, in acest contract fiind declarate atat ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract inchiriere retroactiv petremarianconstantin petremarianconstantin As dori sa stiu cine poate sa-mi ofere consultanta (contra cost bineinteles) in legatura cu un contract de inchiriere apartament incheiat acum ceva timp intre ... (vezi toată discuția)