avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces fara avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces fara avocat

Am avut un proces cu institutia unde am lucrat pana sa ies la pensie de invaliditate. Am avut si avocat dar am pierdut procesul, cu privire la drepturile salariale, ajutoarele la iesirea din sistemul militar.
Acuma va intreb, pot sa redeschid un proces cu aceeasi problema dar fara avocat , pentru ca nu imi mai permit, si cam cat ar fi costurile unui proces?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:53, 3 Noiembrie 2014
Nu ati pierdut dosarul dion cauza avocatului ci din motivele ce rezulta din hotararile judecatoresti respective,daca mai aveti cai de atac puteti uzita de acestea,daca nu nu puteti formula o noua actiune avand aceeasi cauza,acelasi obiect si aceleasi parti SAU CHIAR DACA FORMULATI NU AVETI NICI O SANSA,ACTIUNEA DVS VA FI RESPINSA prin invocarea unei exceptii.Ganditi-va ca in caz contrar partile ar formula actiuni la nesfarsit sau pana ar obtine o hotarare care sa le satisfaca iar hotararile obtinute anterior nu ar valora nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare dosar civil paula38 paula38 Buna ziua ,problema mea este urmatoarea ,am avut un proces pe rol deschis de mine intr-o problema civila privind un drept de abitatie,am ,,pierdut accest ... (vezi toată discuția)
Proces drepturi salariale pierdut ContSters278009 ContSters278009 in 2013 am pierdut un proces cu litigii de munca , pentru ajutoarele le iesirea din sistemul militar ( solde compensatorii ) cum stim toti. In tara o instanta ... (vezi toată discuția)
Mostenire sorin85 sorin85 buna ziua, daca am pierdut un proces ca netimbrat mai exista vreo posibilitate sa redeschid altul sau ce s-ar putea face? ... (vezi toată discuția)