Asta ati spus:
Repartizarea cheltuialilor pentru agent termic o face furnizorul care la randul lui cumpara (de la APANOVA , etc ...) apa rece. Inaintea inceputului fiecarui ciclu de furnizare de agent termic, reprezentantul furnizorului face masurarea tevilor si a elementilor din fiecare apartament. Tot furnizorul de agent termic emite fise individuale pentru toti locatarii pe care lunar le expediaza locatarilor prin curierat.
La noi furnizorul este RADET si el nu face niciun calcul la caldura pentru fiecare apartament. Poate la dv. in bloc.....
La asta m-am referit cu filmele.
Iar exemplul pe care mi l-ati dat n-are nicio legatura cu tema in discutie. Incurcati furnizorul de agent termic cu prestatorul de servicii de calcul, inventarul instalatiei de incalzire cu cota-parte indiviza.
Sunt administrator si stiu foarte bine ce primesc pe facura si stiu ca niciunde in aceste facturi nu scrie explicit vreo informatie referitoare la vreo diferenta de cantitate de lichid in instalatia de caldura pe care eu s-o trec special pe lista de intretinere la apartamentul unde se rezolva o avarie.
Daca doar presupun, ghicesc, imi imaginez etc. vreo suma fara sa am un document scris, as face o nelegalitate, nejustificat.