avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce se poate face dupa indeplinirea conditiilor de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce se poate face dupa indeplinirea conditiilor de iesire la pensie pentru limita de varsta .

in 2010 m-am pensionat anticipat partal , am continuat sa lucrez in continuare chiar daca am primit decizia , nu am luat pensie niciodata. In anul 2014 am intrat la pensie la limita de varsta , eu lucrez in continuare la vechiul loc de munca .Trebuie sa procedez intr-un anumit fel



















































Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:46, 3 Noiembrie 2014
In acest caz, aveti posibilitatea de a solicita Casei de pensii iesirea la pensie pentru limita de varsta si, totodata, sa cumulati pensia cu salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie cu salariu angajat contractual institutie publica Dan_Oprea Dan_Oprea Buna ziua, am o intrebare legata de pensionarea unei femei ,angajat contractual - muncitor necalificat la o institutie publica, care a primit decizia de ... (vezi toată discuția)
Decizie de pensionare anticipata jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Vreau sa va supun dezbaterii un subiect legat de sistarea pensionarii anticipate, potrivit legilor austeritatii din 30 iune 2010. Anterior intrarii ... (vezi toată discuția)
Decizie de pensionare! Victor26 Victor26 Am implinit 50 de ani. Am primit decizia de pensionare pentru limita de varsta deoarece am handicap grav, dobandit in copilarie. Lucrez in mediul privat, in ... (vezi toată discuția)