avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... IN CE CONDITII SE OBTINE ACTUL DE PROPRIETATE ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

IN CE CONDITII SE OBTINE ACTUL DE PROPRIETATE ?

Dupa terminarea procesului de iesire din indiviziune , adica dupa hotarirea definitiva , daca sunt de achitat sulte , se poate obtine actul de proprietate ? Cum se face dovada faptului ca sunt proprietara ?
Cel mai recent răspuns: ContSters334096 , utilizator 20:09, 3 Noiembrie 2014
Actul prin care faceti dovada proprietatii este hotararea judecatoreasca respectiva ,legalizata.Dovada sultei o faceti cu o chitanta descarcatoare,o declaratie notariala a creditorului,prin transfer bancar etc.
Chiar, cu ce dovediti ca sunteti proprietara ? Sunteti urmaş şi ati fost in proces ? Ati primit mostenire ? O donatie ?
Cu parere de rău, eu nu am de unde şti.... Daca dezvoltati subiectul, voi face totul sa va ajut.
Se incheie procesul de partaj judiciar . Se va da o hatarire . Cineva va avea de platit sulta . Cel care are de platit sulta poate avea certificat de proprietar daca nu plateste sulta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul rezultat din concubinaj poate ataca actul de proprietate? lelia20052006 lelia20052006 In timpul casatoriei ce a durat 19 ani am devenit proprietari asupra unui apartament si parinti a doi copii.Dupa divort, la cca 5 ani,in urma procesului de ... (vezi toată discuția)
Reducere valoare sulta vali_085 vali_085 Buna ziua! Daca am 5/8 din garsoniera si dovedesc ca am investit in acea garsoniera ma va ajuta la reducerea sultei in cazul iesirii in indiviziune. ... (vezi toată discuția)
Nu pot dovedi că am achitat sulta după ieșirea din indiviziune. mă pot folosi de prescripție pentru a rezolva întabularea? Anirodaxi Anirodaxi In urma unui proces de iesire din diviziune a fratelui meu care a avut un certificat de mostenitor instanta judecatoreasca a hotarat sa ii dau fratelui meu ... (vezi toată discuția)