avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procura speciala pentru buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procura speciala pentru buletin

Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea intrebare: Unchiul meu din Italia mi-a trimis o procura speciala sal pot reprezenta pentru depunerea actelor si ridicarea cartii de identitate....problema este urmatoarea: Unchiul meu a completat gresit seria mea de la buletin in procura speciala, a trecut o cifra in plus la seria mea.CE POT FACE EU? ESTE VALABILA PROCURA? O POT FOLOSI? Astept raspuns urgent. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:16, 4 Noiembrie 2014
Depinde de functionarul de la serviciul comunitar. Ar putea sa o accepte, daca toate datele si actele sunt corecte, fiind o cifra in plus. Mergeti acolo si vedeti
ok.maine la prima ora merg la ghiseu sa depun documentele,sper sa nu fie probleme.....multumesc si va doresc o seara buna!
Teoretic nu este ok, practic s-ar putea ca functionarul sa nu-si dea seama. Tinand cont ca in procura sunt si alte date de identificare, aveti si CNP-ul, datele de domiciliu, nu ar fi o greseala imensa. Depinde de vigilenta functionarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi-am schimbat domiciliul dar nu am declarat vechiul b.i. ca fiind pierdut Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi De curand mi-am pierdut buletinul prin Timisoara,dar de nevoie a trebuit sa imi schimb domiciliul in Caras-Severin,in C-S nu am declarat buletinul pierdut si ... (vezi toată discuția)
Cost eliberare acte betty_dumy betty_dumy Buna ziua , Cumnata mea este stabilita de cativa ani in strainatate.La ultima vizita in tara si-a schimbatul certificatul de nastere ( din model vechi ,in cel ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui dupa casatorie in italia gabri78 gabri78 buna ziua!as vrea sa stiu care este procedura de urmat daca sotia mea (care conform legilor italiene,si-a pastrat numele de familie dupa casatorie)ar vrea sa ... (vezi toată discuția)