avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Dispozitie sanctionare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Dispozitie sanctionare functionar public

Prin dispozitia de sanctionare disciplinara a unui functionar public, in conditiile respectarii termenelor prevazute de HG 1344/2007 (art. 50 alin. 1 privind termenul de emitere a actului de sanctionare - 10 zile de la data comunicarii raportului comisiei de disciplina) si Lg. 188/1999 (art. 77 alin. 5 privind termenul de aplicare a sanctiunii - cel mult 1 an de la data sesizarii comisiei de disciplina, dar nu mai tarziu de 2 ani de la data savarsirii abaterii), se poate stipula un termen ulterior de la care sanctiunea sa fie aplicata?
De ex., dispozitia sa fie emisa la o anumita data calendaristica, si sa se prevada expres ca sanctiunea se aplica incepand cu data de ... (la interval de o luna).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:30, 3 Noiembrie 2014
In opinia mea, este posibil acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie disciplina functionari publici birsany birsany buna ziua ! a fost sesizata comisia de disciplina de catre compartimentul resurse umane ca un functionar a lipsit 2 zile, fiind atasate la sesizare nota ... (vezi toată discuția)
Termenul în care se desfãșoarã cercetarea administrativã la comisia de disciplinã ukzspan ukzspan Cerecetarea prealabila facuta de comisia de disciplina asupra unui functionar intr-o institutie publica are un anumit termen (6 luni , 1 an) sau se subintelege ... (vezi toată discuția)
Sanctionat disciplinar cu ''mustrare scrisa'' beneerika beneerika buna. Doresc sfatul dvs in legatura cu o problema: sunt functionar public si recent am primit o dispozitie prin care am fost anuntat ca sunt sanctionat ... (vezi toată discuția)