avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Nu stiu daca am reusit sa incadrez situatia pe care vreau sa o expun in subforumul corect..dar sper ca un moderator sa o faca.Multumesc,
O persoana pe care o cunosc este divortata si avand doi copii se plateste de sot pensie alimentara.Veniturile care le are inclusiv aceea pensie ii permit sa se incadreze pentru obtinerea ajutorului de incalzire.
In schimb sotul cu obstinatie refuza sa-i elibereze o dovada din care sa rezulte suma respectiva(incadrata firesc ca venituri).Institutia la care lucreaza invoca faptul ca nu poate sa-i elibereze aceasta adeverinta fara consimtamantul lui.
Cum poate persoana sa intre in posesia acesteia in conditiile precizate mai sus?
O solutie mai rapida in acest sens intrucat termenele de depunere a cererii se apropie de final.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ovidiu59 , utilizator 11:05, 5 Noiembrie 2014
Multumesc tuturor pentru solicitudine,
S-a rezolvat in cele din urma prin depunerea unui extras bancar corespunzator,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie alimentara ramonadg ramonadg Am o fiica din prima casatorie careia ii platesc pensie alimentara in procent de 25 % din venitul realizat lunar - aprox 750 lei lunar. Prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Ajutoare caldura SimonaBardea SimonaBardea Buna seara! Un locatar nu a mai ridicat salariul de aproape 6 luni si a primit de la munca o adeverinta in acest sens, dar cei de la primarie refuza dosarul ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu de 100% D_Marius D_Marius Buna ziua am si eu cateva intrebari, am un credit de nevoi personale la o banca in euro dar din sep 2010 nu am mai putut achita rata lunara si nimeni din ... (vezi toată discuția)