avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... decizia finala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

decizia finala

Buna ziua!
Am facut contestatie impotriva unui proces verbal de contraventie, iar la data de 10 aprilie 2009 s-a admis cererea.

Intrebarea mea este: ce trebuie sa fac in continuare pentru a anula procesul verbal? Am inteles ca trebuie sa merg la finante cu hotararea definitiva. Dar aceasta hotarare definitiva trebuie sa o iau eu de la judecatorie sau mi se va trimite prin posta?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 12:23, 29 Mai 2009
sentinta urmeaza sa vi se comunice prin posta.
Sentinta pronuntata de Judecatorie ramane definitiva si irevocabila prin nerecurare.
Ca urmare, dupa comunicarea sentintei civile si implinirea termenului de 15 zile acordat pentru recurs, solicitati Judecatoriei sa va elibereze o copie legalizata a sentintei ramase definitiva si irevocabila. Taxati 2 lei taxa judiciara de timbru si 0,15 lei timbru judiciar.
Ulterior, adresati-va cu o cerere administratiei financiare in vederea restituirii sumei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitiva si irevocabila goldfish goldfish cum procedez ca sa obtin pentru o hotarare, sa fie scris pe ea, mentiunea [b]definitiv si irevocabil?[/b] mentionez ca de 1 an nu s-a facut nici apel, nici ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judcatoreasca ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, au trecut cele 30 zile de la primirea hotararii judecatoresti .va rog sa-mi spuneti si mie cum procedez pentru legalizarea acesteia, ce taxe ... (vezi toată discuția)
Eliberare comunicare Gloria83 Gloria83 Buna ziua. Am avut un proces pe care l-am castigat, ulterior partea adversa a facut recurs. L-am castigat si pe acesta. Instanta obliga partea adversa ... (vezi toată discuția)