avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata la incalzire a tevilor comune izolate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata la incalzire a tevilor comune izolate

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti daca gasesc undeva metodologia de calcul pentru plata caldurii in cazul tevilor comune din apartament,tevi car au fost izolate .Am izolat anul acesta tevile comune din apartament si as vrea sa calculez cat as avea reducere la cadlura
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alimus , utilizator 20:26, 25 Noiembrie 2014
D-le Grecu,
Am procedat in prealabil exact cum specificati dumneavoastra(costatare,proces verbal semnat si predat la firma )Ma interesa doar cum/cat se face reducerea de catre firma
Adam Grecu, atunci cum ramane cu HG 1588/2007 Art. 32 (3) ?

Nici un proprietar de apartament sau de spaliu cu alta destinalie decat aceea de locuinta nu va fi exceptat de la obligatia de a contribui la plata cheltuielilor comune, ca urmare a renuntarii la folosirea unei parti din proprietatea comuna, a abandonarii apartamentului sau a spaliului cu alta destinalie decat aceea de locuinta ori in alte situatii.

Verticalele sunt parti comune, iar daca scutesti un proprietar trebuie scutiti toti!!
Am citit de doua ori mesajul d-lui Grecu si nu scrie nicaieri ca ar fi cineva scutit de la plata agentului termic ce trece prin instalatia comuna verticala sau nu.
Doar ca unii platesc mai mult iar altii mai putin in functie de situatia concreta rezultata din inventariere si introducerea in acel program de calcul.
Cum si cine masoara daca acele tevi radiaza cu 10 - 20 sau 50% mai putin fata de ceilalti vecini?
Ori este scutit 100%, ori plateste 100%, este doar o parere!
Exista Ordinul ANRSC nr. 233/2004 care reglementa si Ordinul ANRSC nr. 255/2006 care abroga.
Cititi pe aceasta pagina
www.avocatnet.ro/content/for...
postarea mea din:
Dată post: Joi, 7 Februarie 2013, 12:41

Alte discuții în legătură

Cheltuielile cu incalzirea pe spatiile comune patrichi_stefan patrichi_stefan Administratorul asociatiei blocului cu o singura scara unde locuiesc ne-a pus anul trecut la plata cheltuielilor cu incalzirea pt spatii comune..Inteleg ca ... (vezi toată discuția)
Plata caldura dupa debransare Sidoniaa Sidoniaa Buna seara, detin o garsoniera, m-am debransat de la [EDITAT - incalca pct. 2.11 din Regulament], iar acum platesc 50 Ron/luna pentru tevile care trec prin ... (vezi toată discuția)
Plata caldurii la comun marinica71 marinica71 as dori sa stiu daca legea in care si locatarii cu centrale termice de apartament mai platesc o cota parte la sistemul centralizat mai e valabila.am inteles ca ... (vezi toată discuția)