avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PLATA PENSIEI INTRETINERE PE CARD
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PLATA PENSIEI INTRETINERE PE CARD

Platesc de 2 ani pensie prin mandat postal

azi fosta m-a anuntat ca data viitoare sa ii trimit pe card pensia in continuare si mi-a dat numarul de cont.

ii pot trimite pensie pe card chiar daca pana acum am trimis prin mandat postaL? banuiesc ca primesc o chitanta si acolo si pot trece motivul banilor.
Cel mai recent răspuns: andreiionel , utilizator 17:44, 4 Noiembrie 2014
Puteti. Aveti grija insa, sa pastrati chitantele, pentru orice eventualitate.
Puteti depune linistit si pe card plata acestei pensii.
Multumesc. Iar luna asta voi vinde masina bun comun. Ca sa evit notariatul unde taxele sunt mari..ii pot trimite oto pe card suma care ii revine cu titlu de SULTA 1/2 VALOARE ACT VANZARE CUMPARARE? se ia in considerare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajare taxa de mediu andreiionel andreiionel am castigat dreptul sa recuperez taxa de mediu la masina in valoare de 600 euro banii ii voi primii pe card in transe egale de 120 euro ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara copil minor danyleca danyleca Buna ziua! In decizia de divort, sotul trebuie sa plateasca pensie unicului nostru fiu in varsta de 16 ani. Pe parcursul divortului nu a avut servici si ... (vezi toată discuția)
Neridicarea pensiei de intretinere,rea vointa din partea mamei popaliviu67 popaliviu67 Am o mare rugamintela dvs., Sunt divortat de aproape 2 ani,urmind sa platesc copilului o pensie de intretinere in cuantum de 300 ron, iar din luna decembrie ... (vezi toată discuția)