avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbaterea mostenirii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbaterea mostenirii

Tatal meu cand sa casatorit a primit de la bunicul 5 ha de pamant . A divortat de prima sotie cu care are 3 copii si sa recasatorit .In timpul celei de a doua casatorii s au retrocedat pamanturile si s au primit titlurile de proprietate .Cu cea de a doua sotie tatal nu are copii .Acum dupa decesul dumnealui va rog sa mi spuneti care sunt mostenitorii legali .
Cel mai recent răspuns: Cristina Pielmus , Avocat 20:25, 5 Noiembrie 2014
Mostenitorii legali sunt cei 3 copii si cea de-a doua sotie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune sandita sandita Bunica a decedat in anul 2000.In timpul celei de-a doua casatorii, a cumparat pe numele ei 4 ha de pamint pe care are si titlu de proprietate.Sotul ei este ... (vezi toată discuția)
Mostenire de la bunici la nepot si nora JonJon2739 JonJon2739 Buna ziua! Am si eu o nelamurire. In urma decesului bunicilor mei din partea tatalui, au ramas 5 ha de pamant arabil. Tatal meu e de asemenea decedat. A ... (vezi toată discuția)
Drept civil -mosteniri RAMY7 RAMY7 BUNA SEARA AS AVEA SI EU O INTREBARE DACA POATE SA MA INDRUME CINEVA: bunicul meu a murit acum cativa ani si au ramas in urma lui 8 frati care trebuie sa ... (vezi toată discuția)