avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... RETINERE PERMIS...CUM POT CONDUCE IN AFARA TARII?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

RETINERE PERMIS...CUM POT CONDUCE IN AFARA TARII?

Daca am copie legalizata dupa permis si dovada de circulatie legalizata traduse in limba engleza, pot conduce in afara tarii mai exact in Anglia? desigur respectand conditia ca din 30 in 30 zile sa vin in tara sa o reinoiesc?
SAU exista o cerere tip pe care sa o completez pentru restituirea permisului de conducere pentru a putea lucra in afar tarii? sunt dependent de acest permis pt noul meu job.
Permisul a fost retinut fiindca am circulat cu un autoturism cu numere rosii expirate de doua zile.
Va rog daca nici una din variantele de mai sus nu etse utila va rog sa-mi spuneti cum as putea sa ridic permisul?
Cel mai recent răspuns: Pitagora , utilizator 09:35, 6 Noiembrie 2014
Nu aveti cum sa ridicati permisul pana nu se termina cercetarile.
Cat priveste condusul cu dovada de circulatie in afara tarii, eu stiu ca nu se poate, oricum ar trebui sa va interesati la autoritatile competente din Romania si Anglia.
BUNA ZIUA DA AVETI DREPTATE NU MAI CU DOVADA NU SE POATE CONDUCE...ma gandeam ca totusi se poate acest lucrur daca aveam permisul legalizat oricum am sa intreb va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis auto pentru numere rosii expirate Pitagora Pitagora Buna ziua, In data de 01.11.2014 mi-a fpst retinut permisul de conducere deoarece autoturismul pe care il conduceam avea numerele rosii expirate de doua ... (vezi toată discuția)
Circularea pe teritoriul ue cu dovada de circulatie Barboo Barboo Buna ziua oameni buni Avand in vedere ca facem parte din UE, sunt foarte curios daca se poate circula pe teritoriul UE cu DOVADA DE CIRCUATIE, care iti este ... (vezi toată discuția)
Proces penal blackang3l24 blackang3l24 In noiembrie 2015 am cumparat un auto inmatriculat in anglia..am circulat aproximayiv 2 sapt cu masina in 3 luni dupa care oe 09.01.16 am fost oprit de politie ... (vezi toată discuția)