avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie somaj

Buna ziua,
Va rog sa-mi spune-ti ce risc daca in cazul in care sunt in somaj si am semnat un contract cu o firma de 2 zile, nu am anuntat la somaj si nu vreau sa ma mai duc la aceasta firma din cauza conditiilor de munca. (am anuntat deja firma ca renunt la job). Credeti ca pierd somajul daca firma a apucat sa inregistreze la itm contractul? (desi in contract scrie ""5 zile de proba"). Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:12, 6 Noiembrie 2014
Pe ce durata ati incheiat c.i.m., nedeterminata sau determinata de cel mult 12 luni?
1. - Daca ati incheiat un contract individual de munca (CIM) pe perioada nedeterminata a incetat plata indemnizatiei de somaj.
- Veti mai putea beneficia de indemnizatie de somaj dupa ce veti face iar 12 luni de stagiu de cotizare la somaj.

2. Vedeti, poate firma nu a inregistrat CIM in Revisal si aveti noroc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - somaj intrerupt grasu25 grasu25 am si eu o problema,am fost la o firma de paza 3 zile si nu mi a convenit si le am spus ca nu ma mai duc,nu am semnat nici un contract nu le am dat nici un act ... (vezi toată discuția)
Angajare din somaj mariusnasta mariusnasta Buna seara! Va rog sa ma autati in urmatoarea problema: -am fost in somaj din luna iunie 2014,pana in prezent. -incepand cu data de 25.11.2014 am gasit un ... (vezi toată discuția)
Informatie vmire vmire momentan sunt in somaj urmeaza sa incetez somajul si sa ma angajez.viitorul sef m-a atentiont ca o sa imi faca ctr pe perioada nedeterminata dar ca in caz ca e ... (vezi toată discuția)