avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Calcul suma cuvenita actualizata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Calcul suma cuvenita actualizata

Am castigat in instanta recuperarea unor drepturi salariate neachitate de angajator din luna decembrie 2011!!!! In Decizia Curtii de Apel scrie asa: "Obliga parata sa plateasca reclamantei suma de 3002 lei, cu titlu de dreturi salariale, suma actualizata cu indicii de inflatie de la data platii" Angajatorul a platit in 04.11.2014 suma de 3002 lei. Cred ca ar trebui sa primesc si actualizarea acesteia, dar nu stiu daca asa este si cum sa calculez diferenta de actualizare.
Ma poate ajuta cineva??
Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: FLORIN MUSCA , Evaluator 15:36, 8 Ianuarie 2015
Nu are nimeni un raspuns la intrebarea mea?
[ link extern ]

va puteti calcula singur drepturile si cere de la angajator. pare a colabora avand in vedere ca v-a platit principalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce calcule contabile va trebui sa facem ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Vineri, institutia noastră a primit de la un salariat o cerere prin care a solicitat ca o hotărâre judecătorească să fie executată ... (vezi toată discuția)
Dobanda legala la drepturi salariale din hotarari judecatoresti covmela covmela Printr-o hotarare judecatoreasca s-au castigat drepturi salariale, actualizate cu indici de inflatie si dobanda legala calculata de la data intoducerii ... (vezi toată discuția)
Hotarari judecatoresti roxanas roxanas Va rog sa-mi dati un sfat si anume, - dintr-o eroare am platit in luna decembrie 2014 o suma mai mica (actualizata cu indicele de inflatie la data de ... (vezi toată discuția)