avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit restant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit restant

am ramas in urma cu rata banca a mandatat o firma de recuperare sa puna proprire pe conturile mele si brusc ma trezesc acum ca ma suna o alta firma pentru acelasi credit si ma ameninta ca imi pun proprire pe conturi se poate pune proprire de 2 firme diferite pt acelasi contract si daca primul retrage proprirea ce se poate face ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:08, 6 Noiembrie 2014
nu firma va pune poprire, ci executorul. daca va treziti cu o dubla poprire, faceti contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare poprire bliss21 bliss21 Buna ziua, In 2007 am facut la o banca 2 contracte de credit si un card de credit. In timp nu am mai platit cele 2 credite iar in cele din urma (anul ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi veronica812 veronica812 Buna ziua, Ma gasesc intr-o situatie foarte neplacuta. In anul 2007 in urma intarzierii platii unor rate la un imprumut bancar de 3400 ron, datoria a fost ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariul și conturile bancare olivian anghel olivian anghel Este normal sau legal că după o perioadă de trei ani de poprire pe salariul și conturile bancare, să primesc acasă încă o somație de executare ... (vezi toată discuția)