avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... persoane nepoftite in casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

persoane nepoftite in casa

In urma partajului,eu sunt proprietara aparta mentului.fostul sot nu vrea sa plece din casa, impotriva lui pot face actiune de evacuare.dar a mai adus 2 rude de ale lui sa stea in casa fara sa ma intrebe . pe aceste pers cum le dau afara? Cu noul cod penal nu pot face plangere pt tulburare de posesie. Ce pot face?
Puteti face pt violare de domiciliu.
gi-jane2 a scris:

Puteti face pt violare de domiciliu.

Nu prea. In primul rand pentru ca dupa parerea mea nu prea e violare de domiciliu iar in al doilea rand pentru ca poate dura prea mult. Faceti o cerere de evacuare impotriva tuturor potrivit codului de procedura civila si cam intr-o luna scapati de ei.

Violare de domiciliu inseamna si refuzul de a parasi casa la cererea mea.de ce ziceti ca dureaza mult? Probabil ca trebuie sa fac o plangere la politie si politia ii va chema sa dea declaratii sau ceva de felul acesta.
am facut ac tiunea de evacuare impotriva fostului sot, maine o duc la judecatorie.am scris acolo si de cele 2 pers care stau impotriva vointei mele,dar n-am cerut evacuarea lor.in cpc scrie ca executorul ii va evacua pe toti cei care stau fara acte.
Cei 2 au alt domiciliu in buletin.nu ii poate da afara politia?
in cursul procesului de evacuare pot cere evacuarea celor 2 pers?
multumesc
cpor a scris:

Violare de domiciliu inseamna si refuzul de a parasi casa la cererea mea.de ce ziceti ca dureaza mult? Probabil ca trebuie sa fac o plangere la politie si politia ii va chema sa dea declaratii sau ceva de felul acesta.
...

Ei, pai daca stiti atat de bine nu mai aveti nevoie de sfaturi. Numai bine
Violare de domiciliu inseamna aia, dar nu musai la cererea dv... :D
Evacuare. Nu scapati pana la 1 martie sigur. Nici cu civil si nici cu penal.
Totusi, cum zicea colegul, daca stiti asa de bine... ne faceti sa ne simtim inutili si sa plecam pe alte subiecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere politie cristian_conea cristian_conea Acum 3 ani am primit o persoana sa locuiasca la mine in apartament. Acum vreau sa plece, dar nu vrea. Am fost cu o plangere la sectia de Politie, dar m-au ... (vezi toată discuția)
Am castigat casa la recurs,ce pot face pana achit sulta ContSters114133 ContSters114133 in urma unui proces de divort si partaj inceput in 2008,am castigat la recurs casa si div din vina exclusiva a sotului parat,cu obligarea mea la plata unei ... (vezi toată discuția)
Fostul concubin nu accepta sa iasa din proprietatea mea mairyloy mairyloy Buna ziua...am avut o relatie de aproape 4 ani de zile cu un cetatean grec cu care am locuit impreuna in propietatea mea. Ne-am despartit de aproape 3 luni si ... (vezi toată discuția)