avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Proprietarul care are bunuri imobile si mobile in proprietate , dar care sunt inchiriate la o societate , a primit somatie pentru executare silita, sa se prezinte in data de , la sediul firmei , pentru aceasta executare.Executarea se face in baza unei decizii date in recurs, irevocabile. Executorul s-a prezentat la firma care este chiriasa ( cu contract) solicitand sa faca acesta executare.In acel moment nu era nimeni din conducerea firmai respective in afara de paznic. Dar proprietarul a primit invitatie sa se prezinte pentru executare silita in data de..Este necesar sa fie si din conducerea firmei cineva?
Ultima modificare: Vineri, 29 Mai 2009
rocos, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters79526 , utilizator 11:53, 29 Mai 2009
Pai atunci vor fi executate silit, in cazul in care este executat proprietarul.
Executarea silita si somatia daca nu au un titlu definitiv dat de catre instanta nu au valoare. De curand executarea silita a fost declarata neconstitutionala ptr.ca multi recurgeau la aceasta metoda fiind mai rapida. Daca aveti un contract de cu firma respectiva raspunzatoare e firma. Firma in ce temei va solicita aceste bunuri? Dati-mi mai multe amanunte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita xtrabadx xtrabadx Buna ziua, imi cer scuze daca pun o intrebare care a mai fost discutata, insa nu am reusit sa gasesc un raspuns. Eu am varsta de 21 de ani sunt angajat ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita rocos rocos se pot executa silit bunuri imobile si mobile care fac obiectul unui contract de chirie? Proprietarul acestor bunuri a pierdut un proces in recurs si a ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta de la un srl bukinst bukinst In calitate de proprietar am inchiriat o casa pentru sediul unei firme. Societatea nu a mai platit chiria de aproape un an iar instanta de judecata a admis ... (vezi toată discuția)