avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... anulare cotract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

anulare cotract vanzare cumparare

buna ziua.recent am cumparat un apartament iar la cartea funciara era liber de orice sarcini.nu am nici un grad de rudenie cu vanzatorul dar am aflat ca avea un proces cu un creditor pt .o datorie in timp ce mi-a vandut.poate fi anulat contractul meu daca eu nu am stiut despre acest proces?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:07, 8 Noiembrie 2014
Daca in cartea funciara la momentul tranzactiei bunului imobil,nu era notat sarcina,nu va revin obligatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua ante-contracte(doua persoane) de vanzare cumparare pe acelasi imobil Matei mDaniela Matei mDaniela am vrut sa luam un apartament prin programul prima casa....toate bune si frumoase, pana in momentul in care au fost verificate datele din dosarul de credit: am ... (vezi toată discuția)
Sechestru imobil aliosagav aliosagav Buna seara. As avea si eu o intrebare .In ianuarie 2014 am cumparat un apartament cu contract de vanzare. cumparare , grevat de orice sarcina, deci totul in ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui apartament ipotecat Evelyne31 Evelyne31 Buna ziua, As vrea sa intreb cum se poate proceda in cazul in care vreau sa cumpar un apartament care este ipotecat. Ce acte trebuie sa imi aduca ... (vezi toată discuția)