avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj in desfasurare, insusire bunuri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj in desfasurare, insusire bunuri

buna ziua.daca exista bunuri fixe si mobile(mobila,electrocasnice etc)si nu este efectuat procesul de partaj(este in desfasurare)unul dintre soti are dreptul sa-si insuseasca din aceste bunuri mbile fara o decizie a justitiei?daca se poate cum? sau care este procedeul?precizez ca unul dintre soti a parasit domiciliul conjugal la alegerea acestuia.multumesc
Cel mai recent răspuns: vicente73 , utilizator 13:34, 9 Noiembrie 2014
daca sunteti in plin proces de partaj inclusiv al bunurilor mobile si unul dintre soti deja si-a luat partea neasteptand decizia instantei, trebuie neaparat sa aduceti asta la cunostinta judecatorului...trebuie sa si probati. valoarea bunurilor insusite deja, trebuie sa i se scada din partea lui - care i se cuvine, asta pt o justa imparteala
cum pot stopa aceasta insusire a bunurilor mobile pana la pronuntarea sentintei de judecata?
dupa ce criterii se impart bunurile(ce lege se foloseste pentru impartirea bunurilor) multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de partaj Mihaela.Marin Mihaela.Marin Mama se afla pe punctul de a demara procedura de divort. Problema cea mai mare va fi in momentul impartirii bunurilor (este vorba de un apartamen, o casa si ... (vezi toată discuția)
Sotul meu a parasit domiciliul MURESAN CLAUDIU MURESAN CLAUDIU buna seara. ma numesc Livia Moldovan. in urma cu un an, sotul meu m-a parasit, parasind si domiciliul, mutandu-se impreuna cu o alta femeie. nu avem copii, iar ... (vezi toată discuția)
Partaj Eliza Maria Eliza Maria Buna seara, as dori sa stiu care este procedura demararii unui proces de partaj, avand in vederd ca eu am parasit domiciliul conjugal anul trecut in luna mai ... (vezi toată discuția)