avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort si partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort si partaj

Buna seara.Daca bag divort e sotul meu si eu inainte imi i-au din lucruri pana sa ajunga el ma poate acuza? Divortul poate fi mai usor daca acesta bea si ma bate? Care sunt procedurile de divort?
Cel mai simplu divort este la notar, daca va intelegeti cu privire la toate aspectele. In instanta trebuie administrat un probatoriu, in baza caruia instanta va dispune. Daca bea si va bate, instanta poate desface casatoria din culpa exclusiva a dumnealui. Cu privire la partaj, tot ce este achizitionat in timpul casatoriei este bun comun si urmeaza a fi impartit. Cu privire la ultima intrebare, depinde ce luati din casa inainte de introducerea actiunii de partaj.
~ Conținut șters la cerere ~
Nu conteaza valoarea bunurilor luate, ci ale cui erau si cine le folosea in mod constant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul la cererea unuia dintre soti ketmealina ketmealina Cat costa taxa de timbru pt a depune dosarul de divort (vezi toată discuția)
Costuri divort in instanta 19640216 19640216 Cat costa un divorț din motive medicale ? (vezi toată discuția)
Divort RoxanaRus1992 RoxanaRus1992 Buna ziua ! Parintii mei nu mai pot continua casnicia , fapt pentru care mama doreste sa divorteze. I a propus tatalui meu sa mearga la notar pe cale amiabila ... (vezi toată discuția)