avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasire domiciliu conjugal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasire domiciliu conjugal

Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o mica lamurire in urmatoarea speta:
O familie cu 3 copii, mama pleaca la munca in strainatate, tatal ramane cu copii acasa. Timp de 3 ani mama trimite bani acasa pentru copii si pentru renovarea casei. La un moment dat sotia se intoarce in tara, dar nu la domiciliul sau ci la resedinta parintilor, si intr-o zi, de dimineata, fara sa stie sotul, vine la domiciliu cu o masina si ia cei 3 copii cu ea impreuna cu alte bunuri din casa, subliniez atunci cand sotul nu era acasa. Ajuns acasa sotul nestiind ce s-a intamplat anunta politia prin 112. Cu toate acestea nu vine politia, abia la ora 8 seara vine seful de post si ii spune sa stea linistit ca a fost sunat de sotia sa si i-a spus ca a luat copii si lucruri din casa. Din acel moment, pana in ziua de azi, sotia sta la parintii sai impreuna cu copii, fara a-i mai permite sotului sa vada copii. Spuneti-mi va rog ce poate sa faca sotul in aceasta situatie (bineinteles ca cel mai mult doreste sa-si vada copii)? Sotia poate fi acuzata de parasirea domiciliului conjugal? Va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 19:58, 10 Noiembrie 2014
masterflo a scris:

Sotia poate fi acuzata de parasirea domiciliului conjugal?

Vă referiți la părăsirea domiciliului conjugal acum 3 ani când a plecat la muncă sau după ce s-a întors și a luat copii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa fiu tata..... kromred kromred Acum 2 luni, am avut o discutie cu sotia mea in privinta copilului pe care prefera sa il tina mai tot timpul parintii ei. Eu consider ca noi ca parinti trebuie ... (vezi toată discuția)
Am o problema in legatura cu divortul gynutza_sweet gynutza_sweet sunt casatorita si am o fetita in varsta de 2 ani,nu ma mai inteleg cu sotul si il banuiesc de adulter. nu stiu ce sa fac,daca plec de la el si iau fetita cu ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului g3orgyka g3orgyka Vreau sa ma despart de sotul meu si vreau sa imi iau copilul cu mine dar el a zis nici sa nu ma gandesc.nu stiu ce sa fac cum sa fac sa imi iau ... (vezi toată discuția)