avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probleme cu parintii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probleme cu parintii

buna ziua, va rog tare mult sa ma ajutati in problema mea.
acum 6 ani m-am casatorit si m-am mutat cu sotia impreuna cu parintii mei in casa lor de la tara. intre timp, am facut imprumuturi pe la banci si in aceeasi curte care este destul de mare, am facut o casa mai mica(de 70 mp utili ) cu toate facilitatile in care s-au mutat parintii mei iar noi am ramas in casa mare pe care am renovat-o partial: termopane, centrala termica noua, finisaje, alei si altele pe care bineinteles ca avem toate facturile. In urma unor conflicte dintre mama mea si sotia mea s-a pus problema ca noi sa parasim casa si sa ne cautam o alta casa , eventual cu chirie. Deocamdata nu am facut acest pas si as vrea sa stim daca in urma investitiilor facute care se pot dovedi cu acte si cu martori fara probleme, putem sa facem ceva sa ramanem totusi in casa din punct de vedere legal.
va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: procadumitru , utilizator 18:35, 9 Iunie 2009
multumesc din toata inima pentru informatii. am sperat ca se vor redresa lucrurile insa se pare ca se inrautatesc. afara din casa nu nu dau insa ,astai inseamna sa stam fara acte mult si bine. si noi am vrea sa mai inbunatatim casa, curtea si toate celelalte. cred ca pana la urma se va ajunge la un proces pentru castigarea imobilului al doilea , a dreptului de superficie aferent lui si dreptul de creanta pentru investitiile in primul imobil. daca imi mai puteti da cate un sfat va multumesc anticipat.

P.S. este un site valoros si sa va dea Dumnezeu ani buni si indelungati in meseriile dumneavoastra.
tocmai am aflat din newsleter ca biletul la ordin se investeste cu formula executorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O speta intalnita la romani VALI1980 VALI1980 Buna ziua, Povestea nu e noua, mai ales pe meleagurile noastre, copiii construiesc in curtea parintilor mizand pe buna-intelegere, ca pana la urma legea ... (vezi toată discuția)
Evacuare tolerat ankasylva ankasylva Buna ziua,va rog sa-mi dati un sfat in urmatorul caz : Dupa divort,un cuplu continua sa traiasca in concubinaj,locuind in casa parintilor baiatului, ambii ... (vezi toată discuția)
Casa pe terenul altuia( parintii constructorului) VALI1980 VALI1980 Buna ziua, Impreuna cu sotul meu am construit o casa pe terenul parintilor mei. Autorizatia este pe numele lor, inclusiv procesul verbal de receptie. ... (vezi toată discuția)