avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sigilarea robinetelor de gaz
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sigilarea robinetelor de gaz

Ce se poate întâmpla dacă cineva ia jos siguranţa pusă de compania de gaz? (siguranţa este pusă pentru că instalaţia nu este executat perfect conform planului)
Dacă nu mă puteţi ajuta vă rog să-mi ziceţi unde şi cine poate (pe ce forum să pun întrebarea?)
Ultima modificare: Duminică, 9 Noiembrie 2014
Suto, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 14:16, 9 Noiembrie 2014
Suto a scris:

Ce se poate întâmpla dacă cineva ia jos siguranţa pusă de compania de gaz? (siguranţa este pusă pentru că instalaţia nu este executat perfect conform planului)

putina puscarie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa-mi pun centrala la bloc? cturcu2004 cturcu2004 Buna ziua, As dori sa-mi pun centrala in apartament, si am inteles ca de curand s-a introdus o reglementare conform careia te poti debransa de la incalzirea ... (vezi toată discuția)
Comitetul asociației face achiziții fără consultarea proprietarilor. din punct de vedere legal, au voie sa facă asa ceva? mmconstantin mmconstantin Buna ziua! Comitetul asociatiei de proprietarii ia decizii privind modernizare lift, schimbare motor, cumparare detector de gaz fara a consulta ... (vezi toată discuția)
Executare silita marian1983 marian1983 buna ziua ,va rog sa ma ajutati cu o informatie daca se poate ,in urma cu 8 ani am avut un credit la o banca ,pe care nu am mai putu sa il achit ,iar ieri ... (vezi toată discuția)